Wij beschikken over een eigen technische dienst.

U kunt dus uw producten bij ons aanmelden voor reparatie, zelfs als u deze niet bij ons aangeschaft heeft. Het maakt hierbij niet uit of het een vrijstaand of inbouw machine betreft. Wasautomaten, vaatwassers, drogers en ander groot witgoed herstellen wij meestal aan huis. Televisietoestellen, audio en video repareren wij het liefst in onze werkplaats waar wij ook de reparaties en onderhoud verrichten aan de luxere koffie vol automaten en espressomachines.

Is er geen mogelijkheid om uw defecte product langs te brengen of is het apparaat te groot c.q. te zwaar dan kan deze ook opgehaald worden.

Bent u alleen opzoek naar het juiste onderdeel voor uw apparaat of machine zodat u zelf de reparatie kunt uitvoeren? Ook deze kunt u bij ons bestellen.

 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

 
 
Heeft u problemen met de sterkte van uw Wifi signaal? Of is dit te traag? Ook dan kunnen wij u helpen om dit te optimaliseren. Dit kan vaak redelijk gemakkelijk door een sterke dual band router te plaatsen op een centrale plaats in uw woning. Hierbij maken wij vaak gebruik van kwalitatieve routers. Deze zijn betrouwbaar en hebben een zeer groot bereik. Komt u gerust langs voor de mogelijkheden die wij u hierbij kunnen aanbieden.

 

 


Last van blokjes en/of strepen in beeld? Of krijgt u de melding slecht of weinig signaal. Wij kunnen uw CAI aansluiting optimaliseren en retour geschikt maken. Dit kan door nieuwe bekabeling of het plaatsen van een antenneversterker. Hierbij maken wij gebruik van de beste merken zoals Hirschmann en Technetix. Alle producten zijn voorzien van het kabelkeur logo zodat u verzekerd bent van het beste signaal. Zelfs tegen de LTE / 4G storing kunnen wij uw kabels beschermen.

 

 

 

Als het regent weer geen beeld? Of constant de melding geen signaal? Wij kunnen uw satelliet schotel weer optimaal uitrichten, verplaatsen of de LNB vervangen als deze defect is. Tevens kunnen wij u voorzien van nieuwe onderdelen voor uw schotelinstallatie of u helpen met het afsluiten van een abonnement bij Canal Digitaal of Joyne.

 


    Volg ons op:

    Facebook button30   Twitter button30   Google+   Google+


Papierbaan 55
9672 BG  Winschoten
Tel.: 0597 - 424339
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.